14 Aralık 2012 Cuma

söyleşi / 15 aralık cumartesi, saat 13:00

Prof Dr. Semra AYDINLI 15 aralık cumartesi günü Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Konferans Salonunda saat 13:00'de 'Mimarın Eğitimi : Yaşam Boyu Öğrenme'  başlıklı bir söyleşi gerçekleştircektir. Biz temel tasarım ekibi olarak orda olacağız. Bütün öğrencilerimizin de söyleşiye katılmasını bekliyoruz. Pazartesi Atölyesinde bu söyleşide konuşulan ve tartışılan konular üzerinde durmayı planlıyoruz. Gelirken defterleri unutmayın ! :)
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'ne ulaşım için:
1. yol :
saat 12:00'de Kurşunlu Camii Hilton Otel tarafından Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nin 20 kişilik servisi kalkacaktır. Aynı servis saat 15.30 öğrencileri NNYÜ'den tramvay durağına geri bırakacaktır.
2. yol :
tramvaya binip terminalden önce Selimiye durağında inip; saat 12:40 - 12:45 civarı bu duraktan geçen belsin otobüsüne binerek Nuh Naci Yazgan Üniversitesi 'ne ulaşabilirsiniz.
3. yol :
terminale otobüsle ulaşabilir ve terminalden 5 kişilik gruplar halinde taksiye binebilirsiniz. Terminal NNYÜ 20 tl civarı tutuyormuş/anlaşırsanız belki öğrenci indirimi uygularlar :).
4. yol :
özel aracı olan arkadaşlar diğer arkadaşları ile organize olarak gelebilirler...

2 yorum:

  1. mutlaka gelin arkadaşlar... sizleri orada görmek istiyor(lar)uz... hem de bu versili ile NNY Mimarlığı görmüş, hocalarınızla tanışmış olursunuz...

    YanıtlaSil
  2. pazartesi de üzerine konuşuruz...

    YanıtlaSil