31 Aralık 2012 Pazartesi

teslim / pazartesi atölyesi

-- Pazartesi atölyesi poster teslimi için altlık 50x70 cm boyutlarında dikey ve yatay olmak üzere aşağıdaki linklerden indirilebilir. 


-- Projenizin çizimleri için en uygun altlığı seçerek kullanmanız beklenmektedir   (mümkünse dikey olan altlığı tercih ediniz). 

-- Altlıktaki 'faz: 3d' bölümünde yer alan üst görünüş (plan) ve ön görünüş el çizimi olarak paftaya çizilecek (tercih edilir) ya da posterin çıktısı alacağınız kağıdın aynısına veya o kağıda uygun bir kağıda çizilerek paftaya yapıştırılacaktır. Üst görünüş (plan) ve ön görünüş  ölçekleri 1/2 olarak belirlenmiştir. İstisnai durumlarda ölçek oranlı bir şekilde değiştirilebilir.

-- Posterin faz: 3d kısmında yer alan fotoğrafların yerine isterseniz tasarımınızın oluşum aşamalarını, eskizlerini, perspektiflerini... çizebilirsiniz.

-- Kısacası poster altlığı bütünlüğü bozulmayacak şekilde dönüştürülebilir.

-- Posterinizin çıktısını gramajı biraz yüksek, beyaz, mat baskı kağıdına almanız ve çıktı aldığınız yerde 50x70 cm boyutunda ince oluklu mukavva veya gri mukavva üzerine sıfıra sıfır denk gelecek şekilde yapıştırtarak getirmeniz beklenmektedir. (sergi yapılacağı için önemli ! )

not : kent merkezindeki express, esercopy gibi baskı dükkanlarında daha iyi sonuç alırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder